ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Holnap minden eldől! (4 évre minimum)

2008.11.03. 21:04 :: majsz

Gyakorlatilag, már rohadt unalmas lett állandóan azt hallgatni, hogy a 2 elnökjelölt merre felé kampányol épp. Most épp Ohio, Pennsylvania, ugye az államok melyek nem nagyon tudnak dönteni, ott kell meggyőzni minél több embert, hogy a változás a fontos, vagy éppen, hogy még biztonságosabb legyen Amerikában élni (ennek nyilvánvaló feltétele, legalább 1, de sokkal inkább 2-3 ország lerohanása).

Be kell vallanom felületesen ismerem a programokat, a világhoz való hozzáállásukat annál inkább, de ezzel nem vagyok egyedül, innen csak az látszik, hogy van egy rebellis fekete és egy öreg vietnámi veterán aki olyan mintha Bush nagyapja lenne (teszem hozzá, tőle még a "ledobunk egy kis atomot" mondat is sokkal kedvesebben hangozna, mint W. elmebeteg beszédeiből, ami után normális amerikai csak pislog és szégyenli hogy, ez az ember vezeti az országát)

Ami viszont a másik oldalt illeti, a sztárokat: színészek ,zenészek,valamint egyebek akik csak úgy vannak a TV-be de ők se nagyon tudják miért, na ők aztán vállvetve állítják: Obama a fekete Jézus (or something close to it). Bár szeretem látni mikor nem jön be valami amit mondanak (a kárörvendés remélem nem születési rendellenesség mert én kifejezetten élvezem), de kivételesen remélem igazuk lesz, leszámítva, hogy Jézus helyett elég nekem egy normális elnök, or something close to it.  

 

 


Szólj hozzá!

Címkék: vélemény választás

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr26748201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása