ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Szent Megváltó Obama lengte körül az EMA-t

2008.11.07. 00:16 :: majsz

Először is szeretném megköszönni az internetnek, hogy létezik és ezáltal angolul tudtam végignézni ( jó nem az elejétől láttam, de ez részletkérdés) az idei European Music Awards-ot. Adta a magyar MTV is, magyar alámondással, bár ne adta volna, aki látott belőle fél percet is, tudja, miről beszélek.

Mit lehet várni egy EMA-tól, hát sok P!nket, Tokio Hotelt, Britneyt és egyéb nyalánkságokat, meg is kaptuk az idei adagot, ami viszont érdekes volt, az egy új vallás megjelenése. Ez pedig a Obamizmus, volt aki egyenesen fundamentalista Obamista volt, konkrétan Jared Letora, és bandájára a 30 seconds to marsra gondolok. Mindegyikük Obama pólóban, üvöltik, kántálják, hogy Obama, Obama, Change, Hope..oké, oké nade ami sok az sok! A host  Katy "faboluos" Perry bár cuki volt itt-ott, és a ruhaköltemények nekem igazán tetszettek, kedvencem mikor egy nagy almából, kukacjelmezben kandikált ki és jelentette be a The Ting Tingst, de valahogy mégse birkózott meg teljesen egy ilyen műsor élvezetes elvezetésével. Najó, ő még mindig jobb munkát végzett, mint a 30 seconds to mars, amiből csak Jared kérdezett, ő is olyan hülyeségeket, hogy minden celeb a Sugababestől kezdve, Leona Lewisig, csak mocorgott és hümmögött egy választ, csak menjem már máshova a kamera mert ez olyan égő. Persze egy kis Obamázás nem volt elég, tolta Travis is a Gym Class Heroesból az igét, Kanye West fellépése után, nagytotálba jelent meg Obama arcképe a kivetítőkön, valamint Katy is felvette az Isten arcképét, de ő legalább divatos volt, Jean-Charles de Castelbajac 2009-es tavaszi kollekciójából egy darabot viselt. 

Tehát túlzás volt ez nem kicsit, hanem nagyon. Perez Hilton viszont szórakoztató volt, neki piros pont. 


Szólj hozzá!

Címkék: vélemény mtv divat obama ema katy perry

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr32755012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása