ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Issey Miyake

2008.12.04. 17:15 :: majsz

Most legalább 3 posztnyi, japán divat jön ^___^. Elsőként itt van Issey Miyake aki a 70'es években teljes mértékben átalakította a japán divatot, a japán látásmódot, a japán visszafogottságot mely ugye áthatotta sokáig a japánok megjelenését (most már pont az ellenkezőjéről ismeri őket mindenki). Mielőtt Japánban kezdett volna dolgozni, Párizsban és New Yorkban is megfordult, Miyake a divat egyik nagyörege 70 éves, hivatalosan "visszavonult" már, de ez maximum annyit jelent, hogy nem a japánoktól megszokott munkatempót diktálja önmagának, frisseségét bizonyítva itt egy 2008as kollekció.

 

Borzalmasan tetszik a prezentációja, a díszlet, a hajak, és a japán folk zene. Az elején kicsit nehezen indul az egész de a negyedétől igen merész darabokat is látunk, szerintem nagyon jól bánik Issey a színekkel, de a formavilág túl geometrikus, állandóan minden háromszögekből van összetéve, de lehet ez az én kényszerképzetem.


1 komment

Címkék: japán divat issey miyake

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr80804371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsuli 2008.12.05. 08:42:26

és azt tudtad, hogy az én kedvenc japánommal, Tsumori Chisatoval együtt dolgoztak mikor csajszi pályakezdő volt?:)
ja, am itt a bácsi friss kollekciója www.elle.com/collections/14916/issey-miyake-fashion-show-spring-2009-ready-to-wear-page3.html,nekem nem jön be a stílusa..:/
süti beállítások módosítása