ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Kúúl lista hungária

2008.12.11. 02:43 :: majsz

Hát már ilyenünk is van, bár volt előző évben csak akkor elkerülte a figyelmemet, kapaszkodni tessék: Cool List Hungary 2008

Jójó de ne én beszéljek, arról, hogy mi is ez a kúúl hanem ők:

"Sziasztok!

Tavaly készült el az első magyar cool lista,az ötven legkúlabb emberrel Magyarországon. Most már tehát hagyománya van annak, hogy az év végén listába rendezzük a legmenőbb arcokat, akik ezúttal már nemcsak a zene területéről érkeztek, hanem a divatszakmából és más, őrült kúl műfajokból is. Számunkra is nagy öröm, hogy évről évre több kúl hajviselettel, stílusosan öltözködő fiatallal találkozunk az utcán, és most már nem is érezzük túlzásnak kijelenteni, hogy igenis büszkék lehetünk a mi kúl elitünkre - mert van ilyenünk! Köszönjük Nektek, kúl arcok, és köszönjük mindenki másnak, aki kicsit is tesz azért, hogy egy kúlabb országban éljünk!"

Tehát második éve van ez, és az már hagyomány! Van nekünk ugye cool elitünk akikre büszkének kell lenni. Az utolsó mondat meg enyenesen ÁMEN!
A listán amúgy - bár a fenti szövegből azt gondolnánk - nem Lolák és Márkok vannak, hanem Kovaryk, és Je Suis Belle tervezők, sőt még TMX is. Persze lehet az zavar az egészben, hogy nem vagyok a listán?!

Pedig bárki megmondhatja, milyen atom zsír kúúl vagyok...sóhaj


Szólj hozzá!

Címkék: vélemény hír agyrém cool list hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr87816551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása