ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Kisebb változtatás a Last.fm-en

2009.01.06. 22:32 :: majsz

A Last.fm zenei közösségi oldalon megváltoztatták az "Events" részt. A dátum jelölése 10x-re növekedett, és most már minden beírt koncert látható. Eddig ugye az volt a menet, hogy létrehoztál egy koncert beírást, és csak akkor jelent meg az Events részbe ha az attendingelők száma meghaladott egy limitet, ennek tehát vége, Lőcsén lévő Kispista koncert is megjelenik. Nem csoda tehát, hogy az eddig 2 oldal helyett, most 10 van.

Másik újdonság aminek viszont még örülni is lehet, az az, hogy stílusok szerint tudod szűkíteni a keresést, ergo ha csak rock koncerteket keresel, csak nyomj rá a rock gombra és így tovább.

Én sose támogattam a last fm átalakítását mert rohadtul utálom megszokni, de legalább azok örülnek akiknek a tizedrangú bandáját eddig nem találhattuk meg az eventek közt, most meg fogjuk...


Szólj hozzá!

Címkék: hír last fm

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr67862420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása