ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

"Katy Perry pin-up girlként gyászol, és betépett Kid Cudi" Video-klip újdonságok

2009.01.09. 22:22 :: majsz

Katy "meghódítottam a világot" Perry legújabb klipjében, tisztára az 50-es évek pin-up girl karakterét testesíti meg, és iszonyat jól áll neki! A szám természetesen a debütáló "One Of The Boys", című albumáról került klippesítve, igazából másodszor, mert ennek már volt egy előző verziója, csak mint tudjuk akkor még nem volt világsiker, meg ikissedagirl, estébé. A szám nekem nem tetszik, a klip viszont nagyon jó!

Katy Perry - Thinking Of You

 

 A The View az indie-rock, nagy felfedezettje volt 2007-ben, első albumuk igen nagy sikereket ért el, nagy fesztiválok vendégei voltak, és most az új album (Which Bitch?) elkészülte után itt a beharangozó Shock Horror. A klip, unalmas, és egysíkű, a szám pedig nem mutat változást az eddigi stílusuktól, aminek nagyon örülök!

The View - Shock Horror


Lady Sovereign, szintén egylemezes csoda volt, 1 év ezelőtt, mostmár nem annyira lázad, és még a haját is kifésülte, ha ez tette a zenéjét ilyenné, akkor talán nem kellett volna. Ez a klip meg..pfff.

 Lady Sovereign - I Got You Dancing


Animációs klippek, nem mindig hozzák be a várt hatást, és ezeket sokszor a csatornák is inkább hanyagolják, de a Bloc Party új videója, nem tartozik ebbe a kategóriába, nekem iszonyat tetszik, plusz pirospont a stop-trükk technikáért, mely a szívügyem. A zene nem okoz meglepetést, talán csak az a gitársolo a végén. Must see!

Bloc Party - One Month Off

Kid Cudi száma, ezzel a Crookers remixel lett sikeres, a klip egy betépett eladó halucinációról szól, na meg a digi-digi-digi-digi-digi-du-du-du.

Kid Cudi Vs Crookers - Day 'N' Nite


Végére pedig a svéd Karin Dreijer Andersson solo karrierjének első darabját hagytam. Karin azaz a The Knife fele, Fever Ray nevű soloprojectje a nyugisabb témák közé tartozik, már- már törzsi énekekhez hasoníltható a zene. A klip pedig gyönyörű.

Fever Ray - If I Had a Heart

 


Szólj hozzá!

Címkék: zene indie video bloc party electro chill out grime crookers katy perry

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr34868305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása