ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

2008 mégegyszer

2009.01.10. 09:45 :: dzsuli

Kedvet kaptam és társszerkesztőként megtehetem :P, úgyhogy itt vannak a 2008 médiatermékeinek legjei , szerintem, a teljesség igénye nélkül.
 

Év Magyar Dala : Kispál és a Borz feat. Csík Zenekar - Csillag vagy fecske
Tudta a fene, hogy kell ez a népnek, de Csíkék nagyot robbantak (hazai mércével mérve). Jubileuimi Kispálon csakúgy mint a Tankcsapdás MTV Icon-on (Üljenek a fiúk ölébe a lányok) a vonós muzsikára bulizott legnagyobbat a közönség. Üdítő változatosság a javából, állatira élvezi Lovasi, a zenészek, pécsiek, a Balaton, Lukács, élvezzük mi is.
Év Magyar Dal-csalódása : MR2 Allstars - A dal a miénk
Kimeríthetetlennek tűnik a LGT jó öreg kincsestára, de ideje lenne békénhagyni és új dolgokat kitalálni. A Dal a miénk fülbe mászik ha eleget hallgat az ember Petőfit, de bosszantó, mert a résztvevők bármelyike elő tudott volna állni valami jóval és leginkább ÚJJAL. Jól mutatja ez az egy szám a tavalyi Sziget egyk újításának, a Magyar Dal Napjának szánalmas kis mivoltát. 
Év Dala : Coldplay - Viva La Vida
Messze nem ezt hallgattam a legtöbbet az évben, (MGMT és társai viszont elegett voltak emlegetve a blogon) de ezen lepődtem meg a legnagyobbat, ugyanis a Coldplay 12 éves fennállása alatt egy számot se tudott velem igazán megszerettetni, aztán jött ez az életigenlés (és meg is vádolták őket plágiummal, de ezt hagyjuk ).
Év Sorozata : Pushing Daisies
A 2007/2008-as szezon tündéri újonca, nem tartozik azon sorozatok közé amit majd pár évente újranézek (A How I Met Your Mother meg messze nem 2008-as) , de kedves emlék marad a halottakat feltámasztó pitesütő. Másfél évad után olyannyira kinyírták szegényt, hogy a rajongóknak úgy kell kikönyörögni, hogy még ebben az életben levetítsék a maradék részeket. Szomorú vége ez egy sütiillatú sorozatnak.
Év Sorozat-csalódása : Heroes-2008-as szezon
Mindegy, hogy itt a a 2. évad 2. feléről vagy a 3. évad 1. feléről van-e szó, a színvonalzuhanás drámai. Viszont ott a fény az alagút végén, Bryan Fuller az 1. évad egyik írója visszaér a Pushing Daisies hamvaiból és talán gatyábarázza a szuperhősöket. (a videon az egyetlen jó, új karakter, Daphne aka. Nemesis mókázik)
Év Filmje : Vicky Christina Barcelona
Még rengeteg 2008-as film vár bemutatásra (pl. New York I Love You!!!), az Oscar dömpingről nem is beszélve, de már van egy amit egyszerűen mindenki szeret. (ó, persze én rajongok Woody Allen-ért, velem nem volt nehéz dolga, de tényleg magával ragadó atmoszférája van. A film egyik nagy teljesítménye, hogy képes Javier Bardemet vonzónak láttatni, ami a vörös ingben maradéktalanul sikerül.
(Azért zárójelben megjegyzem, hogy ha nem ezt akkor a Burn after readinget választottam volna).
Év Film-csalódása : Indiana Jones és a kristálykoponya királysága
Nem is linkelek semmit, mert rágondolok és dühöngök. Az az én személyes ügyem, hogy nem szeretem az X-aktákat, sőt utálom és félek minden ufós storytól, de, hogy így elbánjanak a Indiana Jones storyval, pff. Ezt az emészthetetlen borzalmat még Cate Blanchett sem tudta megmenteni.
 


Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film 2008 woody allen

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr97868752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása