ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Vive La Fête koncert a Low Fesztiválon!

2009.02.14. 18:03 :: majsz

Nem ez nem egy külföldi zenei fesztivál, hanem itt Budapesten a másodjára megrendezésre kerülő Holland-Flamand kulturális programok. A Low Fesztivál előző évben szinte minden programját teltház előtt tartotta meg, az események pedig nagyon széleskörűek a zenei koncertektől kezdve egészen a kiállításokig, színházi darabokig. Az események április 9. és 30. közt zajlnak, igen sok helyszínen többek közt Merlin, A38 hajó, Műcsarnok, Örökmozgó, Trafó és még lehetne sorolni jó sokáig olyan érdekességeket is például, mint "Budapesti Közterek" mint helyszín. A jelenlegi websiteon még semmi bejelentés, semmi info az idei programokról, de azt már lehet tudni, hogy a Vive La Féte fellép április 30-án Pesten a feszt keretein belül, legalábbis a myspaceük szerint!

A Vive La Féte (franciául nyersfordításban: éljen sokáig a party) egy belgiumi electroclash/indie/rock banda, akik már az első két albumukkal nagy sikerre tettek szert, főleg a divat világban azután, hogy Karl Lagerfeld az első számú rajongójukként aposztrofálta magát. A koncertről eddig semmi infó nincs azon kívül, hogy lesz, szóval addig is éljen sokáig a party!


Vive La Fete - Nuit Blanche (live)

Vive La Fete - Hot shot


Szólj hozzá!

Címkék: zene francia koncert art hollandia electro belgium vive le fete

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr31943135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása