ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Mega-ravereknek: SuperSuper magazin - ahol még a vendéglista is neonzöld

2009.02.20. 05:48 :: majsz

A SuperSuper egy angol hát mondjuk úgy "rave" magazin, de ezt a titulust ők maguk biztos visszautasítanák. Első ránézésre olyan mintha fognánk egy Bravot levakarnánk róla a csillámot, összekevernénk mindenfelé a betűket és bevonnánk neonnal. Nagyon nagyon nagyon durván néz ki, tessék megmutatom itt van egy pár borító:



Jellemzően weboldaluk nincs csak myspaceük, itt megtudhatjuk, hogy a SuperSuper nem csak egy újság hanem egy "globális mash-up mozgalom". Amint láthatjátok az egészet teljesen áthatja az internet világa a hatalmas LOL felirattól kezdve egészen odáig, hogy a logo alatt sok számban 3 darab zenei irányzat (pl. grime/electro/bassline) található ami ugye a myspacere utal. Minden egyes szám teljesen más külsővel jelentkezik (persze az őrület és a színkavalkád állandó). De ne hogy azt higyjük, hogy pár középiskolás hülyeségéről van csak szó, bár sajnos belső szkenneket nem nagyon találtam, csak a 11-edik számból a Skins néhány szereplőjével készült fotózást, de azon is látszik, hogy azért ezt igazán profik készítik. Eddig 14 számot élt meg, és összevissza jelentetetik meg, néha havi, aztán kéthavi aztán kihagynák hónapokat, megint havi, sza őrület. A 4 font (kb. 1400ft) amit elkérnek érte nem tűnik soknak, de nem tudjuk hány oldalas, szóval akár sok is lehet. Itt meg lehet vásárolni azokat a számokat amikből még van, persze egy kisebb kiszállitási díjjal együtt (még ígyis csak 2700 ft körül mozog). De Élet És Irodalom olvasó kezébe ne adjátok még véletlenül se mert még a maradéknyi hite is elveszik a mai világgal és újságírással kapcsolatban.


SuperSuper magazin szkennek (Skins):


Super Super Magazine Fashion Show London Fashion Week

 


Szólj hozzá!

Címkék: zene magazin divat skins rave

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr30954096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása