ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Fesztiválhírek és félhírek - kérdéses Sepultura és dnb nagyságok koncertjei

2009.04.01. 04:05 :: majsz

 Csak egy-egy bennfentesre, vagy annak magát mondó emberre lehet akkor hagyatkozni, mikor a fesztiválszervezők a végsőkig húzzák kik lesznek a rendezvényeik fellépői. Egy néhány ilyen újabb név került ki a köztudatba, amik bár biztosnak tűnnek, sose lehet tudni elvégre a Gogol Bordellórol és most talán úgy tűnik az Offspringről is kiderült, hogy kamu.

 

Balaton Sound


Kezdjük a Balaton Soundal, melynek egy teljesen felújított lineupja kering a neten egy pár napja, amiről igaz lekerült a már korábban hivatalosan is bejelentett Thievery Corporation, de egy rakat új előadó került fel rá:

MOBY
UNDERWORLD
KRAFTWERK
RÖYKSOPP
ERICK MORILLO | CARL COX
DAVID GUETTA | SVEN VÄTH |
RICHIE HAWTIN | DUB PISTOLS | ZINC
OZOMATLI | GURU’S JAZZMATAZZ
BLACK CHERRY | KARAMEL OSANTO
ESKORZO | TRÜBY | MSTRKRFT | MAD PROFESSOR

Ebből azért a MSTRKRFT-nek végre az electro szerelmesei is örülhetnek, többi hát...
Mindesetre várjuk meg a hivatalos bejelentést.

Volt Fesztivál


A Sepultura az a zenekar ami szerintem csak egy hoax, ez majd kiderül, hagyjuk is ennyiben. Annál hihetőbb, hogy egy két dnb isten konkrétan Noisia és Goldie megjelenik a feszten (ez már félig hivatalos). Rajtuk kívül még ott van a Delinquent Habits akik előző évben a Szigeten már felléptek, simán lehetséges, hogy nem kamu.


Hegyalja Fesztivál

Ennek pedig már úgy tűnik már teljes a programja igazán meg lennék lepődve ha bővülne valami nagyobb névvel, csak azért emlegetem mégis fel, mert szerintem egy pindurit át lettünk cseszve ezzel a Faithless dologgal, ugyanis bár nagyon ügyesen próbálják elhallgatni, de bizony dj settel jönnek ide, ami hát közel sem akkora durranás mint egy élő verzió, igaz a hegyalja sose az elektronikus zenét kedvelőknek szólt, és pláne fele annyit se kérnek ezért mint a live verzióért viszont odaírhatják jó nagy betűkkel, hogy fellép a fesztiválon a Faithless.  

Ohh..tényleg Szigetről még pletykálni se mernek, hehe.

 


Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál hír volt hegyalja balaton sound

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr241039065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása