ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Már majdnem végleges Volt és Balaton Sound lineupok

2009.04.06. 00:07 :: majsz

Bejöttek a jóslatak, azaz mégse azok voltak hanem biztos források. Talán láttátok már, hogy elkezdték kiplakátolni a várost mindenfelé a három nagy Sziget kft. hatáskörébe tartozó fesztivál posztereivel.  Hivatalos bejelentés is volt, sőt napi bontás is, szóval lássuk "miért élünk" a nyáron.

Volt Fesztivál


Mégse hoax a Sepultura tényleg jönnek, a többi előadó is megjelenik, tehát aki eddig tájékozott volt nem lepődött meg. Valamiért nagyon büszkék arra, hogy mennyi magyar fellépő lesz, ezt nem tudom értelmezni ne haragudjatok, tehát ilyen mondatok, hogy: "A KAUKÁZUS, a VAD FRUTTIK, PÉTERFY BORI, a CSÍK és a 30Y is itt ad koncertet."
És?? Who gives a fuck?! Mindegy. 
Napi bontás itt, ebből azért kiderül hogy nagyon nagy nevet már ne várjon senki, de mivel elvileg április közepére körvonalozódik a teljes felhozatal kisebb örömök még lehetnek.

Balaton Sound


Itt is a már korábban közölt új nevek szerepelnek kiegészülve a Nouvelle Vague-el, akik már 4x lépnek fel itt, érdekesség lehet még a Black Cherry ami egyfajta inde/electrot játszik, felüdülés még akkor is ha leírásba röhejesen túlhypeolják is (és túlbecsülik). Szintén van már napi bontás de itt még a szervezők állítása szerint nagyobb nevekre is lehet számítani a jövőben, tehát stay tuned.

bonuszként pedig itt a Sziget poster ami ritka ronda, de tartalmaz egy új nevet: White Lies.


Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál volt balaton sound

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr541048702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása