ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Voxer aka brutal visual art

2009.04.22. 03:17 :: majsz

Bonjour! Nem igazán értem (jó tudom az okát csak naiv vagyok) nálunk miért nem lehetnek magyar nyelvű(!) fiatal művészeti lapok. Igazán nem szenvedünk hiányt sem fiatalságban sem kultúrában és a kettő nálunk is sokszor összeér mint mindenhol máshol. Ráadásul sok tehetség külföldön is sikeres, nálunk is kiállítják csak alkalom kell hozzá, ez a különbség máshol nem kell alkalom, nem jogos persze a siránkozásom, tekintve az anyagi különbségeket a "nyugati világ" és kicsiny országunk közt. Szóval sóhaj, és lépjünk tovább a Voxerre.

Francia lap pont valami olyasmi amit itt is szívesen tartanék a kezemben. Írások és nagy 1 és 2 oldalas rajzok grafikák, még a reklámok is illeszkednek a hangulatba (tudom ez mondjuk egy divatújságnál is így van). A képre kattintva végig lapozhattok egy régebbi számot, és a myspace lapjukon is kényeztethetitek művészi cukorkával a szemeiteket.


Voxer myspace


Szólj hozzá!

Címkék: francia art

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr701079319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása