ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Van már Sziget 2009 napi bontás

2009.06.23. 22:55 :: majsz

Nem keveset kellett rá várni de végre elérhető az idei Sziget fesztivál napi bontása itten. Mindenki nézheti mi mivel ütközik, de azért annyira nem vészes a helyzet nálam eddig a legnagyobb kibaszás a Birdy Nam Nam és Pendulum egy időpontra tétele. Ami azért is érdekes mert Birdy-ék myspacén 1 nappal későbbi időpont van, valaki szólhatna nekik.
 

Eddig 10 színpad programja van meg, de hamarosan bővítik, persze nagy új nevekre senki ne számítson. Ami mindenesetre kiderült: nem jön a Deftones, de lesz The Crystal Method, ami sokáig kérdéses volt.

Újdonságok is vannak, lesz acid techno zenét játszó 808 State és a Balaton Soundon 2x nem fellépő Jose Padilla, remélhetőleg most nem mondja vissza. Jah igen és ha már Party Aréna sátor úgy látszik minden trance zenét 23 utánra tettek, sőt csak az van 23 után (kivétel Pete Tong! ő kötelező lesz) ugyanis ekkor már lehet felárú jegyet venni. Kissé pofátlanságnak tartom, hogy pénzes kigyúrt honfitársainkra alapoznak.

Érdemes még megemlíteni az új magyar színpadot az MR2 stage főfellépőit, akik hát tudjuk elég nagy nevekkel küzdenek meg a fél 22-es sávban. Ezek szállnak ringbe:
Kispál (ki gondolta volna?),
Quimby (ki gondolta volna?),
Kaukázus (na ezt tényleg ki gondolta de most tényleg??),
Belga (okos választás),
PASO (ki gondolta volna?)

Végezetül itt az új reklám a fellépős verzió, "prodizsáj és fát no móre" Büntet!


 


Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr261204505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása