ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

bréking nyúz: Lady Gaga igazából férfi!

2009.08.02. 06:05 :: majsz

Legalábbis pöcsnek látszó valamit villantott még a Glastonbury fesztiválon, de eddig nem nagyon lehetett erről hallani talán mert a tévébe nem ezt skubizták a népek. Mindenki eldöntheti eme rövid kis videó alapján, hogy az ott egy lompos vagy valami más. Ha pedig tényleg nem fake akkor sok masszív rajongónak kell átértékelni az érzéseit a művésznő(?) iránt.


2 komment

Címkék: video vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr381282466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skie · http://www.flickr.com/photos/skieinc/ 2009.08.04. 12:06:04

Nem ferfi, hanem hermafrodita, tehat rendelkezik ffi es noi nemiszervvel is. Vmi kis pocse van, de nokent "hatarozza meg" magat. Vmi oldalon lehetett olvasni errol hetekkel ezelott, szal nem epp Breaking News. Nem, nem vok rajongo, megcsak nem is ismerem a zenejet, csak ajanlott blogok kozt lattam a fejlecet, es gondoltam elmondom amit errol tudok.

majsz 2009.08.04. 15:09:52

@skie: igen én is utánanéztem és egy szöveget találtam amit mindenhova beillesztenek, és állítólag a hivatalos blogjáról való, csak, hogy ott nincs ilyen szöveg. Ergo valaki csak kitalálta ezt a szöveget. De ha mutatsz hivatalos linket a blogjára ahol elismeri akkor elhiszem :)

a bréking news meg csak vicces ember :D
süti beállítások módosítása