ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

British Fashion Awards 2009

2009.12.12. 15:45 :: dzsuli

Sir Mick Jagger lánya, Georgia Jagger kapta az idei brit divatgála legnagyobb elismerését, az év modellje címet. Két komoly vetélytársát, név szerint Daisy Lowe-t és Rosie Huntington Whiteley-t nyomta le a versenyben. Ebben a történetben egyértelműen Daisy a tucat, Rosie a bájos, Georgia az extravagáns szereplő. Daisy-ről elég lesúlytó a véleményem, fogalmam sincs jelenleg mit keres a szakmában (szegényben semmi eredetit nem látok, de még különösebben szépet sem), de arra igen nagy tétet raknék, hogy pár év múlva az ég világon semmit nem mond majd a neve a tisztelt publikumnak. Rosie helyeske, sok arcú, jól fotózható, jó a kifutón, de az arca nem elég különleges (úgy látszik) .Georgia-nak egészségére, mert igazi egyéniség, erről semmi kétségem, de sajnos az én ízlésemnek túl modoros, durva megjelenésű, mű hatást kelt.
A tavalyit egyébként Lara Stone vitte, teljesen jogosan. Talán az évtized díját is neki adhatnák, ha lenne, ugyanis Kate Moss óta nem volt ilyen felkapott modellje a szigetországnak.


Szólj hozzá!

Címkék: divat angol

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr401592604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása