ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Balaton Sound 2010: második hullám (+update)

2010.03.16. 15:33 :: majsz

Elég gyorsan meg is jött az idei Balaton Sound második bejelentései. Lekerült a listáról Paul Van Dyk, de vannak helyette sokkal jobbak és még napi bontást is kaptunk. Csütörtökre már lehetett tudni, hogy jön a Pet Shop Boys és csiripelték a madarak, hogy Paul Oakenfold is megint feltűnik. Szombatra már szinte hazajár a francia szupersztár David Guetta. A pénteki új név Tricky is volt itt nemrég, konkrétan előző évben a Szigeten lépett fel. Vasárnap pedig a tavaly tévészékházban brutális koncertet adó 2 Many Dj's lesz a húzónév a már bejelentett nevek mellett. Kemény!

UPDATE: Visszakerült a Paul Van Dyk, úgy látszik sikerült megegyezni. Plusz egy új electro név is felkerült a listára Yuksek személyében szombatra, szintén szombati a techno producer Carl Craig. Alakul a lista.


Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál hír electro hun balaton sound

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr851844242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása