ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

A Legbrutálisabb Sör : The End Of History

2010.07.28. 00:14 :: majsz

Az angol Brew Dog már régóta arról híres, hogy addig tágította a sörfőzés határait ameddig csak lehetett. De most úgy tűnik át is lépte azt. Bemutatták ugyanis az új 55%(!!!) sörüket. Állításuk szerint az amerikai filozófus Francis Fukuyama inspirálta őket, mikor a "The End Of History" nevet kitalálták. Fukuyama szerint a történelem a politikai berendezkedések változásával telt és a nyugati demokráciák megjelenésével elérkezett a történelem vége, innen nincs tovább, ahogy szerintük az 55% sörtől sincs felfelé.

Ha a sör alkohol tartalma meglepő akkor még nem is beszéltem a "csomagolásról".

Igen, jól látjátok az ott egy mókus és egy menyét. Ez nem valami vicc, a legbrutálisabb sör limitált kiadásban, összesen 12 üveggel készült el. Ebből 11 került eladásra, 7 menyét és 4 mókus. Az állatokat mind kocsi csapta el (baleset), és egy tehetséges állattömő készítette el őket, hogy aztán sörtartóként funkcionáljanak. Feltételezem az ötlet egy pár 55%-os sör elfogyasztása után jöhetett. A menyus 500£, a mókus 700£ volt ami hihetetlenül drága, de nem is fontos, hisz már elfogyott az összes. Ultra morbid...


Szólj hozzá!

Címkék: art angol agyrém

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr182181253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása