ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Elhunyt Satoshi Kon

2010.08.25. 17:22 :: majsz

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen szomorú alkalomból fogok 2 hét után újra postolni valamit, de Satoshi Kon halálhíre igazán megrázott.

Emlékszem a "Tokiói keresztapák volt az első filmje amit láttam 2004-ben, valamikor éjjel ment az HBO-n. Teljesen magával ragadott a történet, és a film humora, a megvalósításról nem is beszélve. Ezután 1 kivétellel minden filmjét megnéztem, és most, hogy elhunyt, a sorozatát is be fogom fejezni, mivel félbehagytam anno.

Satoshi számomra olyan művész volt aki sikeresen tolta az emberek arcába azt, hogy az anime nem (csak) gyerekeknek szól, és úgy általánosságban a rajzfilmeket igenis lehet (és kell is) komolyan venni. Ugyanis sok más dologgal együtt (képregény, videojátékok) a rajfilmek / animék még mindig sokak számára egy lenézendő gyerekes termék. 
Nagyon remélem, hogy befejezik az utolsó filmjét valamilyen formában, még ha az tudjuk csak részben lesz az övé.


Szólj hozzá!

Címkék: vélemény satoshi kon

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr32247239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása