ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Hipszter Hitler Kalandjai

2010.09.02. 00:56 :: majsz

Hihetetlen, hogy ez a Hitler divat a neten még manapság sem halt ki. A Bukás című film, vicces átiratait mindenki ismeri, voltak náci macskák, és nemrég egy igen bizar Lady Gaga-s alkotásba is belefutottam.

Nincs ezzel bajom, ha vicces jöhet minden, még Hipster Hitler is, vagy ahogy már egyesek hívják Hipstler. Ez egy netes képregény sorozat amit alig egy hete kezdett el két srác, és bár eddig még csak 3 darab készült össz-vissz, de máris ötezer rajongójuk van facebookon, és a sok levél miatt már a képregényben lévő pólókat is meg lehet venni! Amugy szerencsére viccesek is, csak azt remélem nem fullad ki, és nem laposodik el, elvégre elég szűk a hipszterkedéssel való poénkodás lehetőségei hosszútávon.

Tovább után egy példa a képregényből, weboldaluk pedig itt.


Szólj hozzá!

Címkék: art vicces comic

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr12265870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása