ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

South Park 1214: The Ungroundable

2008.11.23. 12:02 :: majsz

A South Park 12. évadának záróepizódja, nem úgy sikerült mint, ahogy egy évadnak méltóan zárulnia kéne, nem is volt halálosan vicces, de mosolygtató volt, mostanában az is valami.

A 12. évad második része nekem nagyon fura volt, voltak benne iszonyatos mélypontok (The China Probrem), és egyértelműen  top 10es részek is (Elementary School Musical), viszont előzetesen elolvastam miről fog szólni az évadzáró és tudtam, hogy nem fogják elkúrni.

A történet röviden annyi, hogy a suliba menő lesz "vámpírnak" lenni, mivel nyílt a közelben egy "HOT TOPIC", ami egy ilyen goth, emo, scremo, és sötétebb ruhákat áruló bolt, voltam ott még 2 éve, és elég, ha annyit mondok, hogy egy zöld rastával rendelkező csaj szolgált ki. A másik ok, a közelgő Twilight film, ami a hasonló című regénysorozatból készült. Tehát hirtelen mindenki az addig cikinek tartott stílusból kezd öltözködni, ez csak a gothoknak nem tetszik, akiket borzalmasan idegesít, hogy mindenki összekeveri őket a "vámpír"-okkal, ugyanis ők nem cigiznek, nem isznak kávét csak divatból néznek ki úgy ahogy. Lényeg, hogy Butters segítségével, aki komolyan veszi az egészet és azt hiszi ezek tényleg igazi vámpírok, felégetik a Hot Topicot, és minden visszaáll a rendes kerékvágásba.

 

Végülis nem volt ez rossz rész, de sok helyen inkább csak ironikus volt, mint humoros, egy két nevetést viszont megért ez a 21 perc. Csak ne lenne ilyen messze a 13. évad.

7.5/10

Nézdd meg a részt!

Hot Topic website


3 komment

Címkék: kritika sorozat film south park

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr52783953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

creeepy 2009.01.31. 18:00:47

Hello! Bocsi, de lehetne egy kérdésem? Azt írtad jártál Hot Topic boltban. Ez azt jelenti, hogy van Pesten is HT (vagy valahol Mo-n) vagy voltál olyan mázlista és kinn voltál külföldön?

majsz 2009.01.31. 18:16:11

itt nincs sajnos, Amerikában van csak (ott voltam) meg még Puerto Ricoban egy két bolt, de ennyi..

creeepy 2009.01.31. 18:23:46

@majsz: óóh :( köszi szépen!!
süti beállítások módosítása