ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Szürrealista művész születik

2009.01.08. 19:31 :: dzsuli

A művészet nem hal meg ugye csak átalakul. Milyen jó példa erre a POLYVORE.
Első ránázásre egy olyan oldal, ahol lánykák stylingolhatnak játszásiból, és mint minden valamire való portálon, itt is kommentálhatsz, kedvenceket jelölgethetsz, sőt pályázatokra készíthetsz összeállítást, néha csekély nyereményét, néha csak az elismerésért (khm).
Második ránázásre trükkös digital-art játék, ahol a kollázstechnika számítógépes verziójával alkothatunk türelemmel, fantáziával és kis rutinnal egészen jókat. (Egy-kettő simán elmenne divatillusztrációnak, könyv vagy cd borítónak.)
A kezelése könnyű, kihozni belőle valami szépet melós. Nézegetni tök jó - lenne, ha lehetne népszerűség szerint rangsorolni a képeket (vagy lehet csak én még nem jöttem rá a hogyanjára), mert így a csomó gagyin hamar elunja magát az ember. 

Believe It



Windfall by Katjuncica

nézegess még szépeket!


Because the world is wonderful... by mafe96
Squirrels by Maestro


1 komment

Címkék: divat art

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr99866002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

majsz 2009.01.08. 22:39:24

hát, hello beautiful :D
az utolsó előtti tényleg elmegy lemezborítónak, amugy nem szeretem a kollázsokat...jó az electro partys kollázsokat igen: discodust.com/images/lies-in-disguise-replacement.jpg
de az legyen az én problémám :)

amugy remek kis cikk
süti beállítások módosítása