ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

How I Met Your Mother - Benefits / Three Days of Snow

2009.01.22. 21:48 :: majsz

A How i met your mother 4.-ik évada, az ünnepek utáni kisebb szünet után visszatért, januárban 2 részt is levetítettek, nézzük, hogy sikerültek. Csak az alaptémákat vázolom, de ha ennyit se akarsz tudni ne olvasdd tovább!!

0412 Benefits


Ez az a rész, mely amúgy rekord nézettséget hozott (11.85 millió ember). Soha ennyien nem ültek még a képernyők elé a sorozat történelme során. Tehát mégegyszer ez a rész megint előhozakodik Barney érzéseivel Robin felé. Robin és Ted, ugye összeköltöztek barátilag, és az együtt élés általi súrlódásokat (miért ittad meg a tejet?!), szexszel vezetik le. Ennek Barney persze nem örül. Közben Marshall -a másik szála a sztorinak- azzal a szégyenével küzd, hogy szeret a WC-n újságot olvasni.
Ez az évad, számomra borzalmasan furcsa, iszonyatosan keződött, egy két rész, nagyon humortalan és eröltetett volt ("The best burger in New York"), mások meg hozták a szokásos színvonalat ("The Fight"). Ez a rész kellően humoros, és Barney szenvedései egyszerre viccesek (néha nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon viccesek), és teszik szerintem még szerethetőbbé a karaktert. Ami miatt, pláne érthetetlen, miért nem kapta meg Neil a Golden Globeot. 

7,5/10


0413 Three Days Of Snow


Mindig is tudtuk, hogy Lily és Marshall a megszokások és tradíciók mintaképei, ez a rész is, az egyik ilyen tradícióról szól, méghozza a "felveszlek a repülőtéren, te pedig hozol egy hatoscsomag sört" tradícióról, amit ebben az évben akarnak megszakítani, gondolom kitaláljátok nem sok sikerrel. Ezalatt, vagy -később kiderül- e között, Ted és Barney egyik 4 szavas álmukat élik át a sok közül, egy bárt vezethetnek. Csak, hogy ez nem tűnik olyan jó ötletnek a gyakorlatban mint elméletben, Barney a nagy rohanásban még azt is elfelejti mivan a gintonicban. Carl levágta a bajuszát, ez tudom senkit nem érdekel csak engem, hehe.
Ez a rész a régebbi részekre hajaz, nem annyira illik bele a negyedik évad, kissé kusza forgatókönyveibe, de ez nem baj, sőt! Aranyos és vicces, elég csak a Cosmo girl-ös poénra és a megint előjövő (de a sorozatban sosem működő) telepatikus beszélgetésre gondolni, és i have my day. Folytatás februárban.

8,5/10


Szólj hozzá!

Címkék: vélemény kritika sorozat how i met your mother

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr47896581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása