ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Műanyag ujjat a seggedbe!: a koreai arcade elmbebaj

2009.03.09. 20:59 :: majsz

Sok mindent kitaláltak már eme kis bolygó lakói, de ez a következő dolog talán még egy-egy gyakorlottabb embernek is kigúvasztja a szemét. Egy koreai arcade játékról van szó, 2000-ben a Tokyo Game Shown mutatták be igen nagy sikerrel. Hozzánk (Európába) egyáltalán nem jutott el, Amerikában elszórva egy két gép található.
Node mit kell csinálni az eredeti nevén: Boong-Ga Boong-Ga-val? Röviden, egy hatalmas műanyag ujjat kell feldugni egy farmer hátsóba. Lehetőleg jó mélyre, ha nyerni akarunk. Olyan ez mint a nálunk is divatos: boxolós vagy focizós arcade gamek, ahol minél nagyobbat ütünk annál több pontot kapunk és az alapján kapunk egy minősítést (egy bizonyos pont alatt részeg barátaink kiröhögnek elég gyorsan), nos valami ilyen ez is csak hát...betegebb. Itt van egy flyer és egy videó amin látható a gép működés közben.  


Szólj hozzá!

Címkék: game korea agyrém

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr51992254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása