ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Joaquin Phoenix és a szakáll

2009.03.16. 03:36 :: majsz

Valószínűleg mindenki látta már mikor Joaquin Phoenix nem kicsit viselkedett furcsán a Letterman showban. Hatalmas (menő) szakállban és napszemüvegben jelent meg és össze-vissza motyogott magában, azt se tudta kik szerepelnek az aktuális filmjében rajta kívül. Ezt már mindenki kifugárazta aki él és mozog (köztük Ben Stiller az Oscar gálán), és senki se vette komolyan mikor azt mondta a filmezést abba hagyva rappernek áll.
Pedig igaz, annyira, hogy több koncertet is adott január óta, egy Miamii koncerten nemrég még verekedett is egy első sorból beszóló rajongójával.
Szóval senki se érti mi történt vele, miért hagyja abba a filmezést és miért ad erősen megkérdőjelezhető színvonalú rap koncerteket. Pedig lehetne tippelgetni, sokan mondják a drogokat ami szerintem élből baromság. De kicsit gondolkodjunk el Casey Affleck (Phoenix barátja és sógora) dokumentumfilmet készít a váltásról, konkrétan ezt a Miamii verekedést is lefilmezte.

Mindez véletlen lenne? Szerintem nem. Nagyon átbaszva fogják egyesek érezni magukat a jövőben. Csak aztán legyen igazam.


Joaquin Phoenix "rap"


Szólj hozzá!

Címkék: vélemény joaquin phoenix

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr641004760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása