ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Egy szomorú hír

2009.03.25. 20:39 :: majsz

A gazdasági válság sok áldozatot követel, és most valami olyat ért el ami nagyon közel áll az én és szerintem sokunk szívéhez. A PEP! magazinról van szó, mely sajnos megszűnik. Kevés olyan fiatalos, és kreatív csapatot láttam mint ők, és jól mondja Kristóf a hivatalos bejelentésben, felnőtt egy PEP generáció és ezt nektek köszönhetjük nagy részt, és annak amit képviseltetek! Köszönjük nektek, és reméljük valamilyen formában a jövőben lesz folytatás! 
 

Most pedig a hivatalos levél: 

 

Drága Pepperek!

Öröm és megtiszteltetés volt nektek alkotni, és szívből remélem/hiszem, hogy valahol, valamilyen formában még fogunk találkozni. Mint tudjátok magánkiadásban megjelenő magazin voltunk, és a jelen gazdasági helyzetben még a legnagyobb kiadók bejáratott lapjai is csökkentett példányszámban jelentek meg, havi magazinok kéthaviak lettek, stb.
Egy pici kiadó esetében ez sajnos annyit jelent, hogy egyszerűen nem marad pénz megjelentetni az aktuális lapszámot. Voltak terveink a magazin megmentésére, de a laptulajdonosok végül nem jutottak dűlőre. Köszönöm mindenkinek az együtt "töltött" időszakot, szerintem mind rengeteget tanultunk egymástól/egymásról, és azt hiszem szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy felnőtt egy PEP! generáció.

José, Zsuzsi, Vica, Krisztián, Tibi... köszönöm Nektek, minden tiszteletem a tiétek, nagyon szerettem veletek dolgozni. Hála és köszönönet a szerzőinknek és minden olyan művésznek, akivel együtt dolgozhattunk, vagy akiről írhattunk, illetve publikálhattuk a munkáit.
"So glad we made it, time will never change it..."
x
KrisTOFFEE, the Pepper Prom Prince


Szólj hozzá!

Címkék: rip

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr541025685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása