ezt hallgatjuk mostanság

Utolsó kommentek

DOWNLOAD 7

Tagek

még több...

Közösség

lényegünk

alcohol, drugs, overdrive, noise, neon lights, party people, fashion, revolution... Can you feel it?

Ezt Hallgassátok... Glasser

2010.07.21. 02:26 :: majsz

Glasser azaz Cameron Mesirow nem csinál semmi formabontót. Nyugis electropop, vagy lehet dream pop-nak is nevezni, kinek mi esik jól. Egyes last fm-es arcok konkrétan a devil pop elnevezésig is elmentek, de azért ez erős. 

Nem meglepő módon ez is Los Angelesből jön mint minden "misztikus witch-háromszög-dreampop őrület" mostanság. Sajnos Cameron nem egy termékeny hölgy ami a zenét illeti, minden a "Glad" című számmal kezdődött amit a Delorean remixelt és ismertebb is lett mint az eredeti. Aztán jött az "Apply"

És most márciusban jött ki az eddigi legjobb dala a "Tremel" az angol The Young Turks kiadónál. Általába jellemző ezekre és még pár eltévedt számára, hogy a remixek jobbak mint az eredeti, szóval el kéne neki egy jobb producer, amúgy meg: you go girl! Várom az albumot, vagy legalább valamit amin több van mint 1 track és 2 remix, mivel lehet, hogy nem formabontó amit csinál, de nagyon élvezem.


Szólj hozzá!

Címkék: zene pop pszichedelikus ezt hallgasatok

A bejegyzés trackback címe:

https://majsz.blog.hu/api/trackback/id/tr582165081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása